Nettopp derfor har gode og sjeldne opplevelser blitt noe av det mest verdifulle vi mennesker har. En god opplevelse endrer oss. Den bringer oss nærmere de vi deler den med, den utvider perspektivene våre og skaper minner for livet.

Dette vet vi i Off Piste alt om. Som våre kunder tørster vi etter opplevelser utenom det vanlige. Erfaringer som blåser oss bort. Det er denne lidenskapen som gjør oss i stand til å realisere også andres drømmer – enten det er en privat fest eller et næringslivsarrangement.

For oss er det ingen motsetning mellom "the sky is the limit og God is in the details". Basert på vår skandinaviske livsstil leverer vi kvalitet i alle ledd for å vise kundene våre verden. Vi kombinerer kulinariske gleder fra tradisjonelle og moderne kjøkken med nøye utvalgt musikk og underholdning. Vi ligger alltid et hestehode foran, slik at kundene kan nyte opplevelsen fra A til Å.

Da Off Piste ble etablert i 1996 forstod våre grunnleggere at veien til suksess skulle handle om inngående kjennskap til det man driver med og fokus på detaljer. Det er våre mennesker og kulturen vår som gir denne unike tilnærmingen. Men vi er også nødt til å kjenne kundene våre, se behovene deres og involvere dem underveis. En «offpister» er en perfeksjonist som skjønner at inngående kunnskap om de vi jobber for og fokus på skreddersøm skaper et vellykket arrangement. En «offpister» er alltid oppdatert på kulturen vi lever i, deler kunnskap og skjønner at teamwork er nøkkelen for at alle skal skinne.

Slik blir opplevelsene vi skaper ikke bare historier å dele med andre, men også en identifikator på hvem kunden er som privatperson eller bedrift og hvilke verdier de har. Hos Off Piste skal kundene skinne. Eller sagt på en annen måte: Gjennom å drømme stort og fokusere på detaljer sikrer vi at vertskapet får være gjest i eget selskap.